Get Adobe Flash player

Каталог

Skype ЛИБОР КОМЕРС, ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ

Skype Button

Росица Гогушева, търговски директор
Обадете ми се! - Росица Гогушева

Skype Button

Александър Евтимов, регионален търговец
Обадете ми се! - Александър Евтимов

Skype Button

Васил Гълъбов, регионален търговец
Обадете ми се! - Васил Гълъбов

Skype Button

Милица Георгиева, регионален търговец
Обадете ми се! - Милица Георгиева

RONDO Q Processed

55555-minRONDO Q е ядлива колагенова обвивка, специално конструирана за производството на термично-обработени продукти, като варено-пушени наденици, и е вариант за производството на сурово-сушени продукти, които не се подлагат на термичн процес. Тези продукти запазват извитата си форма преди и след обработка. Те са отлична алтернатива на естествените свински и овчи черва. Колбасите в RONDO Q имат същият външен вид както и тези, напълнени в естествени черва, но в същото време RONDO Q изпъква с многобройните предимства, които колагеновите обвивки имат при производствените процеси и като оценка от потребителите. Високият ръст от продажби потвърждава тези предимства.

RONDO Q е успешна разбаротка, създадена и развита за първи път от DEVRO, в услуга на месопреработвателите при производството на продукти с извита форма, когато се цели постигането на по-ниска производствена цена и икономическа полза.

Техническата поддръжка и непрекъснато подобряване на параметрите на този вид обвивка посредством развойна дейност са други предимства, които може да се добяват към стойността на RONDO Q.

 

Предимства на обвивките RONDO Q:

  • Обвивка с извита форма преди и след пълнене
  • Икономически изгодно решение за много различни приложения
  • Отлично приложими при варено-пушени наденици, както и при сурово-сушени месни продукти
  • Много добра машинна обработка за висока продуктивност
  • Контролираното качество на захапката, отговарящо на най-високите потребителски изисквания
  • Свежа и блестяща повърхност на колбасите, която привлича потребителите
  • Отлично усвояване на пушека, което осигурява бърз термичен процес с хомогенен цвят и аромат на крайния продукт
  • Лесното спазване на хигиенните норми и лесната проследяемост, които гарантират безопастността на храните и сигурността на марката
  • Постоянният калибър и форма лесно контролират търговския вид и грамажа на крайния продукт
  • Непрекъснато подобряване качествата на обвивката посредством развойна дейност
  • Производствената гама включва широки калибри, отговарящи на клиентското търсене

 

Препоръки при обработка на обвивките RONDO Q:

  • Обвивките са готови за употреба директно извадени от опаковката, без предварително накисване
  • Обвивките могат да бъдат обработвани на всички автоматични и полуавтоматични пълначни машини и пресукващи устройства
  • Шпулите могат да бъдат произведени със затворен край за работа с напълно автоматизираните пълначни линии
  • Температура на пълнежната маса: минимална температура 0° C
  • Вид на пълнежната маса: подходящи за всеки тип месна пълнежна маса
  • Брой на пресукванията: от – до: 2.2 – 3.5
  • Максималната температура по време на термична обработка след процес на опушване: 80° С
  • Максималната температура по време на термична обработка без процес опушване: 75° С

Препоръчителен термичен режим за обвивиките RONDO Q: виж таблицата

Процес Температура °C Минути
Подсушаване 70 10
Предварително варене 74 5
Подсушаване 60 10
Опушване 60 5
Опушване 65 5
Подсушаване 60 2
Варене 76 25
Подсушаване 60 3
Охлаждане с душове 7

 

Rondo_21Контрол на качеството:

RONDO Q са висок клас ядливи колагенови обвивки, произведени от гарантирано качество суров материал, с проследяемост на суровините и висок контрол на производствените параметри.

Обвивките са произведени съгласно стандарта ISO 9001 за контрол на качеството, стандарта за безопастност на храните FS 22000 и където и приложимо стандартите BRC.

Съхранение:

Неотворените опаковки да се съхраняват в хладно и проветриво помещение с температура от 5 до 15° C. Вече разпечатаните опаковки да се поставят отново във вакуум пликове за да се предутврати загубата на влажност.

 

 

 

Свързани продукти:

Коментарите за тази страница не са активирани.