LINK Fresh е гама от ядливи колагенови обвивки за сурови наденици, които съчетават отлични потребителски свойства с високоскоростно производство.
Повече от осем милиарда наденици, в обвивка LINK Fresh се консумират ежедневно, което е една безспорно висока оценка от потребителите. Идеални, като алтернатива на естествените овчи или свински черва, LINK Fresh обвивките придават подобен външен вид, но имат предимствата на колагеновия материал при производството и потребителското възприемане.
Производството им е насочено основно към два сектора, малките и средни собственици на транжорни и ресторантьорството. На разположение са в калибър от 16-32 мм.
Предимства на обвивките LINK Fresh:
Препоръки при обработка на обвивки LINK Fresh:
LINK Fresh са висок клас ядливи колагенови обвивки, произведени от гарантирано качество суров материал, с проследяемост на суровините и висок контрол на производствените параметри.
Обвивките са произведени съгласно стандарта ISO 9001 за контрол на качеството, стандарта за безопастност на храните FS 22000 и където и приложимо стандартите BRC.
Съхранение:
Неотворените опаковки да се съхраняват в хладно и проветриво помещение с температура от 5 до 15° C. Вече разпечатаните опаковки да се поставят отново във вакуум пликове за да се предутврати загубата на влажност.