Препарати за инжектиране и окрехкотяване:
Ако намерението Ви е да произведете сочни варено-пушени продукти, идващи с апетитен вид, със свеж цвят и перфектен вкус, то нашите препарати за инжектиране са ключът за да се превърне това производство в реалноост.
Можете да избирате между препарати в прахообразна или течна форма, със или без фосфати.
Препарат за инжектиране AVO BLITZ 2000
Течен продукт за инжектиране на месо, подходящ при обработка на варено-пушени места.
Кафява течност.
Разходна норма: 50 грама
Опаковка: пакет 6 кг
Препарат за окрехкотяване ZARTAVO K
Особено подходящ за обработка на сурови месни разфасовки, универсален за всички видове месо. Регулира рН на продукта, повишава рандемана, повишава трайността, окрехкотява месото и придава аромат и вкус.
Активно вещество: натриевият ацетат, натриев цитрат, аскорбинова киселина (витамин С).
Бял, фин кристален прах.
Разходна норма: 15-25 грама
Опаковка: пакет 1 кг