Get Adobe Flash player

Каталог

Skype ЛИБОР КОМЕРС, ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ

Skype Button

Росица Гогушева, търговски директор
Обадете ми се! - Росица Гогушева

Skype Button

Александър Евтимов, регионален търговец
Обадете ми се! - Александър Евтимов

Skype Button

Васил Гълъбов, регионален търговец
Обадете ми се! - Васил Гълъбов

Skype Button

Милица Георгиева, регионален търговец
Обадете ми се! - Милица Георгиева

SELECT Processed

14Ново поколение обвивки за колбаси разработена за достигне на най-високото ниво, изисквано

от потребителите за “нежна захапка” и в същото време гарантиращи свързаните с производителността, традиционни предимства на колагеновите обвивки.

Производителите на колбаси могат да постигнат значително намаляване на производствените разходи при продукт с изящен външен вид и висока потребителска оценка.

SELECT са подходящи за широка гама асортименти, предимно малък калибър, обработени термично чрез подсушаване, опушване, варене или само чрез подсушаване и варене на пара. Подходящи се за обработка на всички автоматични и полуавтоматични пълначни машини при високи темпове на производство. SELECT предлагат значителни финансови предимства пред производствата, в които се използват естествени овчи черва.

 

Предимства на обвивките SELECT:

  • Забележителен външен вид
  • Изключително нежна захапка
  • Педпочитан от клиентите краен продукт
  • Лесна обработка
  • Финансово значително по-изгоден в сравнение с естествените овчи черва
  • Винаги точен калибър
  • Исока производителност при всимки видове пълначна техника
  • Хигиеничност и лесна проследяемост

 

Препоръки при обработка на обвивки SELECT:

  • Обвивките са готови за употреба директно извадени от опаковката, без предварително накисване
  • Препоръчително пълнене: до максимален калибър +0.5 мм над номиналния калибър
  • Температура на пълнежната маса: минимална температура 0° C
  • Вид на пълнежната маса: подходящи за всеки тип месна пълнежна маса с изключение на едро-структурен материал (макс 3 мм.)
  • Брой на пресукванията: от – до: 2.2-3.5
  • Максималната температура по време на термична обработка, след процес на опушване: 80° С
  • Максималната температура по време на термична обработка, без процес на опушване: 74° С
  • Препоръчитлено е опушването да предхожда процесите на варене
  • Обвивките се доставят със затворен и отворен край на шпулата в зависимост от изискванията на клиента, могат да бъдат произведени с различна дължина за да предложат допълнителни предимства.

 

Препоръчителен термичен режим за обвивиките SELECT: виж таблицата

Процес Температура °C Минути
Предварително варене / изчервяване 65 15
Подсушаване 66 15
Опушване 66 15
Подсушаване 66 10
Евакуация 66 2
Опушване 68 4
Варене 76 15
Обдухване 68 5
Охлаждане 5

 


Fine_10Контрол на качеството:

SELECT са висок клас ядливи колагенови обвивки, произведени от гарантирано качество суров материал, с проследяемост на суровините и висок контрол на производствените параметри.

Обвивките са произведени съгласно стандарта ISO 9001 за контрол на качеството, стандарта за безопастност на храните FS 22000 и където и приложимо стандартите BRC.

Съхранение:

Неотворените опаковки да се съхраняват в хладно и проветриво помещение с температура от 5 до 15° C. Вече разпечатаните опаковки да се поставят отново във вакуум пликове за да се.

 

 

 

Свързани продукти:

Коментарите за тази страница не са активирани.