Get Adobe Flash player

Каталог

Skype ЛИБОР КОМЕРС, ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ

Skype Button

Росица Гогушева, търговски директор
Обадете ми се! - Росица Гогушева

Skype Button

Александър Евтимов, регионален търговец
Обадете ми се! - Александър Евтимов

Skype Button

Васил Гълъбов, регионален търговец
Обадете ми се! - Васил Гълъбов

Skype Button

Милица Георгиева, регионален търговец
Обадете ми се! - Милица Георгиева

LINK Fresh

AFF_28

LINK Fresh е гама от ядливи колагенови обвивки за сурови наденици, които съчетават отлични потребителски свойства с високоскоростно производство.

Повече от осем милиарда наденици, в обвивка LINK Fresh се консумират ежедневно, което е една безспорно висока оценка от потребителите. Идеални, като алтернатива на естествените овчи или свински черва, LINK Fresh обвивките придават подобен външен вид, но имат предимствата на колагеновия материал при производството и потребителското възприемане.

Производството им е насочено основно към два сектора, малките и средни собственици на транжорни и ресторантьорството. На разположение са в калибър от 16-32 мм.

 

Предимства на обвивките LINK Fresh:

  • Естествен външен вид
  • Отлична захапка, оценена от потребителите
  • Основен избор при поизводството на всички видове колбаси за скара
  • Висока призводителност при всички системи за пълнене
  • Свеж вид, привлекателен за потребителите
  • Постоянен калибър и форма
  • Много добро представяне на продуктите при готвене
  • Хигиенична опаковка, позволяваща лесна проследяемост и контрол
  • Непрекъснато подобряване свойствата на обвивката посредством развойна дейност

 

Препоръки при обработка на обвивки LINK Fresh:

  • Обвивките са готови за употреба директно извадени от опаковката, без предварително накисване
  • Препоръчително пълнене: до максимален калибър +0.5 мм над номиналния калибър
  • Температура на пълнежната маса: минимална температура 0° C
  • Вид на пълнежната маса: подходящи за всеки тип месна пълнежна маса с изключение на едро-структурен материал (макс 3 мм.)
  • Брой на пресукванията: от – до: 2.2-3.5
  • Максималната температура по време на термична обработка: 76° С
  • Може да се използват ефективно за всички полуавтоматични и автоматични съоръжения за пълнене, или машини за формоване на колбаси, от общ тип.
  • Шпулите със затворен край са подходящи за напълно автоматизираните пълначни линии

 

LF_3Контрол на качеството:

LINK Fresh са висок клас ядливи колагенови обвивки, произведени от гарантирано качество суров материал, с проследяемост на суровините и висок контрол на производствените параметри.

Обвивките са произведени съгласно стандарта ISO 9001 за контрол на качеството, стандарта за безопастност на храните FS 22000 и където и приложимо стандартите BRC.

Съхранение:

Неотворените опаковки да се съхраняват в хладно и проветриво помещение с температура от 5 до 15° C. Вече разпечатаните опаковки да се поставят отново във вакуум пликове за да се предутврати загубата на влажност.

 

 

 

 

Свързани продукти:

Коментарите за тази страница не са активирани.