Get Adobe Flash player

Каталог

Skype ЛИБОР КОМЕРС, ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ

Skype Button

Росица Гогушева, търговски директор
Обадете ми се! - Росица Гогушева

Skype Button

Александър Евтимов, регионален търговец
Обадете ми се! - Александър Евтимов

Skype Button

Васил Гълъбов, регионален търговец
Обадете ми се! - Васил Гълъбов

Skype Button

Милица Георгиева, регионален търговец
Обадете ми се! - Милица Георгиева

Fibrous FLEX

XL_15FLEX е най-тънката фиброзна обвивка произвеждана някога от ViskoTeepak. Тя осигурява значително по-голям метраж в една ролка или шпула в сравнение с традиционните фибрус обвивки.

Други основни предимства на обвивките FLEX са многократно по-бързото накисване и несравнимата прозрачност.

Генерално фибрус обвивките са познати като правилен избор при производството на широка гама приложения благодарение на високата си механична издражливост, отличната свиваемост и следване на материята и превъзходната пропускливост, важна при процесите на опушване и сушене на продуктите.

Новото при FLEX корпуса е подобрената прозрачност. Резултатът е външен вид приятен за окото и разкриващ по най-привлекателния начин структурата на пълнежната маса. Това е важна характеристика за всяко приложение и високо оценена от производителите на колбаси и потребителите.

Продуктът е предназначен да се използва за всички видове сухи, полу-сухи, варени и пушени колбаси.

 

Най-тънката фиброзна обвивка в света !

 

Изграждането на корпуса на FLEX обвивките е базирано на нова производствена концепция, основана на ноу-хау технология. Резултатът е най-тънката фиброзна обвивка произвеждана някога, създавайки значителен потенциал за икономия на време и спестяване на разходи в производствените процеси.

 

  • Повече метри в едно направление – ролка, шпула

Всички обвивки на ViskoTeepak в днешно време се произвеждат с цел да предоставят ползи на производителите и една от тези ползи е значително повишения метраж в едно направление. Тестовете показват, че в едно направление може да се съдържат до 15- 20% повече метраж спрямо други видове фибрус.

Това значително намалява разходите за конфекциониране на обвивките, както и разходите за транспорт и логистични операции, например обвивките FLEX се доставят на ролки от 1 000 м, вместо 800 или 600 м, разходите за съхранение са също значително намалени.

  • Обвивка със силен корпус

Въпреки по-тънката конструкция на корпуса, новият FLEX е достатъчно силен, за да отговори на изискванията за ефективно пълнене при всички съвременни пълначни машини и клипс техника. При направените тестове със скорост от 120 порции за минута (250 гр порция / калибър 45), FLEX се справя с трудните условия на изпитване, без никакви проблеми.

XL_5

  • Подходящи апликации

От една страна възможностите за по-голям метраж в една ролка/ шпула, които FLEX обвивките предоставят, от друга поради специфичната си структура, FLEX не се препоръчват за нарязани приложения и слайс продукти, където дължината на колбасите и теглото влияят на стабилността на размера. FLEX са подходящи при производството на продукти, които в магазинната мрежа се продават на цели парчета.

  • Многократно по-бързо накисване

FLEX се накисват значително по-бързо, това ги прави по-близки до колагена, отколкото до стандартните видове фибрус. FLEX са подходящ вариант за производството на колбаси, които до момента са пълнени традиционно в колагенови обвивки и фибрус обвивките не са били конкурентноспособни поради някои разлики

 

  • Степен на пълнене над номинала:

FLEX показа отлични възможности за препълване над номиналния калибър. Това създава значителни икономии в използването на тази обвивка и осигурява опънат, добре напълнен търговски вид на крайните изделия.

Производствени модифкации:

Предлага се в калибри: 36, 39, 40, 41

Предлага се конфикционирани на: ролки, шпули

 

 

 

Коментарите за тази страница не са активирани.